Kun je niet live naar de school komen? Of zoek je verdieping en aanvulling op de lessen, of de lessen die je zelf geeft? Dan is deze site wellicht interessant voor jou.

HET ONLINE PLATFORM VOOR TRAININGEN IN MENTALE EN FYSIEKE ONTWIKKELING

Op deze site browse je door tal van posts met oefeningen voor lichaam en geest. Met online lessen Qigong, mediteren, Tai Chi, Martial Arts. Maar ook over voeding, recepten, tips over mooie inspirerende plekken. Eigenlijk alles omtrent de kunst van het leven: ‘The Art of Living’.  En dit alles in de trant van de oosterse filosofieën en wijsheden. 

Ook vind je hier Journaaltjes met de avonturen van Lo en Mo.  Je kunt er zelfs een overpeinzing voor de dag trekken (in plaats van een kaartje). Tips over een goed boek, mooie film ontbreken niet. En je kunt hier vragen stellen aan Cyber-Shifu-Lo en Cyber-Shimu-Mo over van alles! Kortom een bibliotheek die je kunt raadplegen en waarin je kunt verdwalen. We hopen dat je hier een fijne weg kunt vinden.  

IN OPBOUW…

De online member wudang tempel bevindt zich nog volop in de start en ontwikkel fase, we zullen de komende tijd dus nog veranderingen aanbrengen en nieuwe informatie toevoegen.

Hebben jullie tips, ideeën of verbeteringen? Laat het ons dan weten!

ZEN MONK

€ per maand

WARRIOR MONK

€ per maand

zen & WARRIOR MONK

€ per maand

HOE KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP WIJZIGEN OF OPZEGGEN ?

STUUR ONS EEN BERICHT